Skip to main content

Referenciák

Vaszary Jánoos Általános Iskola

Weblap típusa: CMS

Rendszer: TYPO3

A honlap az iskola közösségének készült. Az oldalakat több különböző jogosultsággal rendelkező adminisztrátor kezeli.

A honlapban felhasználásra kerültek a következő extesion-ok: hírek, fotóalbum, űrlap, multidomain

Gépkert webshop

Kert és Gép Kft. 1999-ben alakult mezőgazdasági termékek forgalmazására családi vállalkozásként. Választékunk : vetőmagok, növényvédőszerek, kéziszerszámok, mezőgazdasági gépek, kapálógépek, fűkaszák, bozótvágók, elektromos és benzines fűnyírók, fleszini és búvár vízszivattyúk, vízellátók, motoros és kézi permetezők...

GREIF

A több mint 130 éves csomagolási tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező Greif világszinten piacvezető szerepet tölt be az ipari csomagolások és szolgáltatások terén.
A Greif versenyelőnyt biztosít üzleti partnereinek az acél, műanyag és karton csomagolóeszközök iparágában szerzett komoly tapasztalatának köszönhetően.

Vadkerti tó információs portál

Típus: CMS

Redszer: TYPO3

A weblapon informálódhat a tóról és tájékozódhat a vadkerti strand szolgáltatásairól. Megtekintheti a strand területén működő vendéglátó helyeket, üzleteket, felveheti velük a kapcsolatot. A portál nonprofit jelleggel üzemel.

 

 

SunyBee

Típus: CMS

Rendszer: TYPO3

Próbálja ki a SunyBee termékeket, amelyeket bio minőségben a természet hozott létre, mi pedig megtaláltuk azt a magasan fejlett technológiát, amely az Ön számára élvezhetővé teszi ezt az ajándékot!